• Glasdeuren

  creatieve oplossingen met
  ophang- en schuiftechnieken

 • Glas heeft het allemaal

  maatwerk in glas
  voor interieur en exterieur

 • Glasdeuren

  speel met licht en
  creëer een uniek ruimtegevoel

 • Douchewanden

  een uniek gevoel
  van licht en ruimte

 • Onze showroom

  Laat ons u begeleiden
  in samenspraak met onze vakmensen…

 • Veiligheidsbeglazing

  helder, gezandstraald
  of gekleurd glas…

 • Ruime keuze

  Voor alle glasheldere
  projecten, binnen of buiten…

Specialist in glas

Beide showrooms zijn uitzonderlijk gesloten op zaterdag 28/05/2016 wegens opleiding! Op donderdag kunt u steeds bij ons terecht tot 20u.

 

NIEUW IN ONS GAMMA
YOUNG BUDGET DOORS - deuren aan spotprijzen!
Klik hier voor meer info


 

Glas, zoveel meer dan je denkt

Construkt Glas is de specialist voor maatwerk in glas. Zowel interieur als exterieur. Bent u op zoek naar een glazen deur, glazen douche of lacobelwand, balustrade in glas, glazen trap, glastafel of spiegel? Renoveert u uw woning van enkel naar hoogrendementsglas, dan is Construkt Glas zeker de ideale partner, want de liefde voor glas is wat ons drijft...


Van een interieurdeur met uniek zandstraaldesign en stijlvolle deurgreep tot de uitvoering van uw zakelijk totaalproject. In samenspraak met uw architect krijgt uw woning of kantoor de tijdloze en eigentijdse uitstraling die het verdient door het spel van licht en ruimte.

Construkt Glas heeft een uitgebreid gamma aan glasproducten: van gewoon enkel glas tot superisolerend dubbelglas, maar ook veiligheidsglas, brandglas, zonwerend glas en geluidswerend glas. In onze atelier zorgen bekwame vakmensen en een geavanceerd machinepark voor de correcte uitvoering. Een perfecte plaatsing, de topkwaliteit van onze producten en onze supersnelle (herstel)service garanderen u jarenlang woon- en werkplezier.

Bezoek onze showrooms in Harelbeke of Aalter of maak een vrijblijvende afspraak en laat u persoonlijk adviseren. Wij maken alles op maat van uw wensen, plannen en budget.

Specialiteit glazen deuren - douchedeuren - douchewanden - dubbel glas  - renovatie van enkel naar dubbel glas - alle interieur beglazing - buitenschrijnwerk in pvc, aluminium en hout.

Bezoek een van onze showrooms in Harelbeke of Aalter en laat u persoonlijk adviseren. Wij maken alles perfect op maat volgens uw wensen, plannen en budget.

Join us on facebook: www.facebook.com/construktglas