ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Schrijnwerk aluminium

Window Comfort is een erkend Reynaers Installer. Reynaers is marktleider van aluminium schrijnwerk in België. Onze visie is mond aan mond reclame en dit kun je maar bereiken door met leveranciers te werken met dezelfde visie.

 
LogoReynaersInstaller.svg

Renovatie naar Reaynaers aluminium buitenschrijnwerk

Renovatie naar Reaynaers aluminium buitenschrijnwerk

Renovatie naar Reaynaers aluminium buitenschrijnwerk

Glazen schuifwand

Glazen schuifwand

Glazen schuifwand

Schrijnwerker

Bij Construktglas werken we enkel samen met vakmannen die weten van aanpakken: schrijnwerker Window Comfort is er zo eentje. Zij zijn een erkend Reynaers installer. Reynaerts is een innovatieve specialist op vlak van aluminium buitenschrijnwerk.

 

Onderhoudsvriendelijk  
Als je aluminium deuren of ramen laat plaatsen, mag je er van uitgaan dat je onderhoudsvriendelijk materiaal in huis haalt.  Aluminium ramen en deuren hoeven niet vernist of geschilderd te worden. Onze favoriete schrijnwerker geeft als tip: reinig je aluminium deuren of ramen enkel met lauw water. Maak nooit schoon met een agressief poetsmiddel maar altijd met een pH-neutraal product.

 

Voordelen 

Aluminium ramen of deuren brengen vele voordelen met zich mee, om te beginnen hebben ze een heel lange levensduur. Uv-stralen beïnvloeden uw aluminium deuren of ramen niet. Ook worden aluminium ramen of deuren niet aangetast door vocht, kunnen ze niet roesten of rotten en trekken aluminium ramen of deuren niet krom doorheen de tijd.

Daarnaast is bij het aanschaffen van aluminium deuren of ramen het milieu u zeer dankbaar want aluminium is 100% recycleerbaar. Aluminium deuren en ramen zijn ook een uitstekende keuze qua isolatie, ze houden namelijk de warmte binnen tijdens de winter en zo bespaart u natuurlijk op stookkosten. Maar ook in de zomer houden ze uw huis heerlijk koel. Verder bieden aluminium ramen en deuren u de optimale geluidsisolatie.

 

Aluminium ramen en deuren prijs

Onze schrijnwerker laat je kiezen tussen 400 verschillende kleuren en afwerkingen in aluminium. U kunt ook kiezen voor grote raampartijen, dat is allemaal geen probleem. Vindt u aluminium wel een fijn product en wilt u ook aluminium ramen en/of deuren? Dan kunt u gerust eens langskomen, onze experts staan klaar om met u alle mogelijke opties te overlopen en de prijs van aluminium ramen en deuren met u te vergelijken. Ook kunt u ons hier contacteren met al uw vragen rond de prijs van aluminium ramen en deuren.