ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Steel look deuren

Uitzicht van een stalen deur maar budgetvriendelijk! Ons paradepaardje vervaardigd in eigen atelier. Wordt op maat gemaakt volgens onderdverdeling en deurgreep naar wens!

Waarom steellook deuren kiezen?

Houdt u van een glazen deur met een fijn profiel en met een sterk karakter? Dan is een steel look deur iets voor u. Een glazen deur gecombineerd met smeedijzer geeft net die extra toets aan uw woon- en werkomgeving. Bovendien is een stalen deur een tijdloze blikkenvanger die in elk interieurstijl past.

 

Steel look deuren vs. stalen deuren

Zoals de naam aangeeft zijn ‘steel look deuren’ geen stalen deuren maar een imitatie ervan. Het verschil met een echte stalen binnendeur is dat er bij ‘steel look deuren’ geen smeedijzer aan te pas komt. Met andere woorden een ‘steel look deur’ is een glazen deur waarop lintjes geplakt worden die op metaal lijken. Hierdoor is een ‘steel look deur’ gemiddeld twee keer goedkoper dan een stalen deur. Wilt u een ‘steel look deur’ in het echt zien? Kom dan naar onze showroom en laat u verrassen door de steel look deuren.

 

Steel look deuren in alle kleuren

Afhankelijk van uw interieur en de plaats waar de steel look deur moet staan, kan u tevens een bepaalde glaskleur kiezen. U krijgt de keuze uit verschillende glassoorten waardoor de deur zich eenvoudig laat aanpassen aan de gewenste stijl en omgeving. Uit ervaring weten we dat de twee populairste glassoorten helder- en mat glas zijn.

 

Steel look deur kopen?

Bent u overtuigd dat een steellook deur perfect in uw interieur zou passen? Wat is de prijs van een steellook deur dan? Om met de deur in huis te vallen, de prijs van steellook deuren hangt af van wat u verlangt. We garanderen de beste prijs voor steellook  deuren en onze experts zitten graag met u samen om alle opties te bekijken. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Harelbeke, daar kunt u onze modellen bekijken om inspiratie op te doen. Voorlopig tijd om langs te komen? Geen probleem! U kunt gemakkelijk een offerte op maat aanvragen.