ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Ramen op maat

Ramen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom ook goed mogelijk dat u op zoek bent naar een raam met afwijkende afmetingen. De oplossing: Construktglas! Bekijk enkele van onze realisaties hieronder.

Ramen op maat bij New Charmy, All About Style.

Particuliere realisatie, ramen op maat.

Ramen op maat bij Europoort

Alu Schrijnwerk bij ImmoPhicon Harelbeke

Ramen op maat realisatie Vermeulen Bavikhove

Ramen op maat bij New Charmy, All About Style.

Wij zijn reeds jaar en dag gespecialiseerd in maatwerk in ramen. Voor alle soorten ramen bieden wij een op maat gemaakte oplossing, waaronder:

 

-          PVC ramen op maat

-          Aluminium ramen op maat

Zo kunt u de kleur, afwerking en type profielen zelf kiezen vanaf het moment dat u gaat voor een maatoplossing.

 

Verschillende soorten ramen op maat

Bij Construktglas kunt u kiezen tussen verschillende soorten ramen. Zo heeft u de keuze uit een vast raam, kip-raam (ook wel valraam genoemd), draai-kipraam of een schuifraam. Zo kunt u het raam op verschillende manieren openen, afhankelijk van hoeveel frisse lucht u in huis wilt binnenlaten.

 

Materiaal van de ramen

Daarnaast is het materiaal natuurlijk van belang. PVC ramen worden over het algemeen het meest gebruikt. Dit zijn kunststof ramen, die door haar materiaal ook het scherpst geprijsd is. Daarnaast hebben PVC ramen een hoge isolatiewaarde en een lange levensduur. Aluminium ramen zijn de duurdere in zijn soort. Men kiest voor aluminium ramen om de stevigheid, isolatiewaarde en onderhoudsarme karakter maar ook bij ramen met grote afmetingen is aluminium de geschikte oplossing.

 

Beglazing van uw raam op maat

Bij het kiezen voor ramen op maat, is de keuze voor beglazing erg belangrijk. Zo kunt u kiezen voor dubbel glas ramen op maat, maar ook voor driedubbel glas of veiligheidsglas. De keuze van het soort glas heeft invloed op zowel de isolatie als op het uiterlijk van de ramen. Samen met u kijken we naar de meest ideale oplossing voor uw ramen op maat!