ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Glazen douchewand op maat

Bent u op zoek naar een glazen douchewand? Verrijk uw badkamer met de op maat gemaakte douchewanden van Construktglas en laat u verrassen door de helderheid en het licht dat glas kan toevoegen aan uw badkamer!

Douchewand in grijs glas

Douchegeheel in klaar glas

Douchebekleding in lacobel Pure White, douchewand in klaar glas

Douchebekleding in lacobel Luminous Green, douchewand in klaar glas

Douchewand in Digital Artlite glas

Afsluiting in klaar glas voor sauna

Douchewand in klaar glas

Afsluiting in klaar glas voor sauna

Glazen douchewand op een gemets muurtje als afscheiding tussen douche en bad

Inloopdouche? Bestel een op maat gemaakte douchewand

Een douchewand voor uw inloopdouche is voor velen dé perfecte douche. U heeft geen last van de deur van een douchecabine en u heeft daarnaast meer ruimte in de douche. Douchewanden bieden onder andere een enorme meerwaarde aan de stijl van uw badkamer. Echter, als deze niet de juiste afmetingen bevat, kan dit een tegenovergesteld effect hebben. Hierdoor is het belangrijk dat u een douchewand in glas op maat laat plaatsen. De experts van Construktglas bekijken samen met u de mogelijkheden voor uw badkamer en zorgen voor een douchewand op maat.

 

Verschillende type douchewanden

Er zijn verschillende typen douchewanden. Afhankelijk van uw wensen, levert Construktglas een kwaliteitsvolle op maat gemaakte oplossing. Zo kunt u bij ons onder andere badwanden bestellen. Dit zijn wanden die geplaatst worden op een bad waar ook in gedoucht kan worden. Daarnaast kunt u kiezen voor zijwanden. Deze wordt geplaatst als u kiest voor een inloopdouche en dient als kleine glazen douchewand aan de zijkant.

 

Douchewand met deur of schuifdeur

Omdat u bij Construktglas altijd een op maat gemaakte oplossing ontvangt, heeft u veel mogelijkheden als het gaat om de douchewanden. Zo kunt u een glazen deur of glazen schuifdeur toevoegen aan uw douchewand, waardoor de douche wat meer afgesloten is van de rest van de badkamer. Een glazen douchewand met deur is mogelijk in verschillende formaten en uitvoeringen.