ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Spiegel op maat

Bent u op zoek naar een spiegel op maat, dan bent u bij Construktglas op het juiste adres. Als specialist in maatwerk in glas leveren wij zowel deuren, badkamerwanden, ramen, trappen als volledig op maat gemaakte spiegels. Dit kunnen zowel spiegel in de badkamer, inkomhal of ergens anders in uw huis zijn. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende soorten glas waaruit de spiegel gemaakt is.

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Op maat gemaakte spiegel in kledingzaak

Grijze spiegels op maat

Deze worden veelal gebruikt ter decoratie en zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik. Het is daarom ook niet aan te raden om deze in de badkamer te hangen als make-up spiegel, omdat het glas veel te donker is.

 

Confrontatiespiegels op maat

Bij Construktglas kunt u ook confrontatiespiegels bestellen. Dit zijn spiegels die ook wel ‘halfdoorlatende’ spiegels genoemd worden. De persoon die in de spiegel kijkt, ziet zowel zichzelf als hetgeen wat zich achter de spiegel bevindt. Dit kan alleen als de ruimte achter de spiegel donkerder is dan de ruimte voor de spiegel.

 

Bestellen en op maat laten maken

Spiegels op maat kunt u eenvoudig bij Construktglas bestellen. Hierdoor raden we u aan om contact op te nemen met één van onze specialisten, die u kunnen helpen met een op maat gemaakte oplossing voor uw spiegel op maat. Wenst u bijvoorbeeld een badkamerspiegel op maat, dan dient u rekening te houden met het licht, de ruimte en de stijl van de badkamer. Al deze factoren worden door onze experts meegenomen in het advies welke maat, welk glas en welke prijs het beste zijn voor uw spiegel op maat.

 

Badkamerspiegel op maat

Een badkamerspiegel wordt dagelijks meerdere malen gebruikt. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van uw badkamer en de inrichting van uw huis. Hierdoor besteden we graag samen met u de aandacht aan de spiegel die het verdiend. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om een anti-condens laag te plaatsen over uw badkamerspiegel, die ervoor zorgt dat de spiegel niet zal beslaan wanneer u net gedoucht heeft.

 

Prijs voor een Spiegel op maat

De prijs van een spiegel op maat, hangt af van uw wensen en het soort glas dat u kiest. Onze experts bekijken graag samen met u de mogelijkheden en komen met een advies op maat. Zo kunnen we badkamerspiegels, slaapkamerspiegel en toiletspiegels leveren in verschillende vormen, soorten en maten.