ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glasheldere projecten

glazen deuren, spiegel, douchewanden, stalen deuren, …

Alle buitenschrijnwerk

Op zoek naar nieuwe ramen in aluminium, hout, pvc, …

Ruime showroom

Glazen steellook deuren, douchewanden, spiegels, tafels

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Glasheldere projecten

eigen atelier in Harelbeke

Glas op maat

maatwerk in glas en buitenschrijnwerk

Gelakt glas

Maak gerust een afspraak

Showroom met tal van glazen deuren en steellook

Glazen wanden

Functionele indeling kantoorruimte

Meer ruimte creëren

Met speciale soorten gelamineerd glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

buitenschrijnwerk

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw buitenschrijnwerkaluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc...

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc

Gekleurd glas

glasheldere projecten

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Zonwering

U kent het zeker wel, u zit buiten op uw terras van het zonnetje te genieten, naarmate de dag vordert, begint de hitte toe te slaan en wordt het onaangenaam om op uw terras te blijven zitten. Zonde toch, denkt u niet? Om dit probleem te verhelpen, bestaat er een zonnewering voor uw terras. Dankzij een zonwering blijft het terras de hele dag een aangename plaats om te vertoeven. Nog een voordeel: een zonwering voor terras geeft een verfijnde look. Een win-win situatie volgens ons!

Verticale zonwering

Ook binnenhuis kan het snel warm worden, tot vervelends toe. Niet handig als u moet werken of als uw kinderen willen slapen. Ook kunnen de zonnestralen uw zicht op televisie of laptop belemmeren. Maar ook daar is natuurlijk een oplossing voor: verticale zonwering! Een elegante manier om de zon tegen te houden en ook de warmte en zonnestralen houdt u buiten. Bovendien scheelt het u een pak aan energie, aangezien u uw huis niet hoeft te verkoelen. Nog een voordeel: verticale zonwering beschermt uw interieur tegen schadelijke uv-stralen.

 

Zonwering op maat

Zonnewering of zonnescherm op maat? Bij Construktglas houden we rekening met uw persoonlijke behoeftes en smaak. Daarom kunt u al onze zonwering en zonneschermen op maat krijgen. De zonnewering op maat wordt uiteraard ook geplaatst door ons, daar hoeft u niets van aan te trekken.

 

Prijs zonwering

U zegt ja tegen een hele dag op terras te kunnen blijven zitten? Een fris huis tijdens de zomer is iets voor u? Kortom, kan een zonwering voor uw terras of een verticale zonwering u wel bekoren? Dan moeten we natuurlijk nog de prijs van de zonwering bepalen, die hangt af van wat uw wensen zijn. Onze experts staan klaar om met u alle opties rond zonnewering voor uw terras te bekijken en u een correcte prijs te bieden voor uw zonnescherm. We hebben ook een showroom in Harelbeke, daar kunt u gerust eens langsgaan om onze modellen te bekijken. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen om een offerte rond de prijs van uw toekomstig zonnescherm aan te vragen.