ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Interesse in dit product?

Stalen binnendeuren

Met hun fijne profiel en sterk karakter geven stalen deuren die extra toets aan uw woon- en werkomgeving.

Stalen deur met scharnieren en zijlicht

Stalen deur met scharnieren

Stalen wand

Stalen deur met scharnieren

Stalen deur met scharnieren

Stalen deur op vloerveer

Stalen deur met scharnieren

Stalen deur met zijlicht

Dubbele stalen deur met vloerveer

Stalen deur met zijlicht

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur

Dubbele stalen deur met scharnieren

Enkele stalen deur met buitenkader en scharnieren

Opstellingen stalen deuren showroom Harelbeke

Stalen deur op vloerveer

Stalen deur met vast paneel

Stalen scheidingswand aan wijnkelder

Stalen deur

Stalen deur met vast paneel

stalen schuifwand in een bijgebouw

Waarom stalen binnendeuren kiezen?

Stalen deuren geven uw interieur dat extra vleugje flair. Heeft u thuis een Scandinavisch, vintage of klassiek design? Wel, stalen deuren zijn een tijdloze blikvanger en passen dus overal bij. Ook in een werkomgeving staat een stalen deur zeker niet mis. Bovendien brengen stalen deuren veel lichtinval met zich mee en creëren ze een gevoel van ruimte. Maar niet enkel het vele licht is een groot voordeel, ook zorgen stalen deuren voor een goede isolatie, zeg maar vaarwel tegen hoge stookkosten. Begrijpt u nu onze liefde voor smeedijzeren deuren iets beter?
 

Onderhoud stalen binnendeuren

Stalen deuren vragen weinig onderhoud, dit komt omdat de binnendeur voorzien wordt van een poedercoating, deze gaat roest en vervorming tegen. Het enige wat u regelmatig eens moet doen, is de smeedijzeren deuren wassen, zo kunnen ze een zeer lange tijd meegaan.

 

Aanbod stalen binnendeuren

Fan van een stalen schuifdeur? Vindt u stalen kozijnen mooi? Of zijn strakke stalen deuren helemaal uw ding? Bij ons kunt u terecht voor een staaltje vakmanschap. We bieden een breed gamma aan mogelijkheden aan. Loop gerust onze deur plat voor vrijblijvend advies omtrent uw op maat gemaakte smeedijzeren deuren. U mag ons natuurlijk ook gerust contacteren via e-mail. We helpen u steeds met een glimlach bij het maken van een keuze.

 

Smeedijzeren deuren prijs

Bent u overtuigd dat een smeedijzeren deur perfect in uw interieur zou passen? Wat is de prijs van een stalen deur dan? Om met de deur in huis te vallen, de prijs van smeedijzeren deuren hangt af van wat u verlangt. We garanderen de beste prijs voor stalen deuren en onze experts zitten graag met u samen om alle opties te bekijken. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Harelbeke, daar kunt u onze modellen bekijken om inspiratie op te doen. Voorlopig tijd om langs te komen? Geen probleem! U kunt gemakkelijk een offerte op maat aanvragen.