ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Glas op maat bestellen

Glas op maat bestellen? Dat kan bij Construktglas! Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van glazen projecten zowel binnen als buiten. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak beschikken we over alle nodige apparatuur om glas op maat te snijden.

 

Goedkoop glas op maat?

Goedkoop glas op maat bestellen bestaat niet bij Construktglas. Voor alle glazen die we verkopen staan we garant voor de kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit boven kwantiteit staat. Vandaar ons statement dat ‘goedkoop glas op maat’ niet bestaat.

 

Online glas op maat bestellen?

We beschikken we niet over een webshop voor het online bestellen van glas op maat. Onze focus ligt op het realiseren van glazen projecten voor interieurs en exterieurs. Maar omdat we over de geschikte apparatuur beschikken en omdat we mensen graag helpen is het mogelijk om bij ons glas op maat te bestellen. Om een bestelling van glas op maat te plaatsen of voor informatie kunt u bellen naar 056/71.60.42 of dit contactformulier invullen.

 

Glas op maat kopen

De juiste afmetingen zijn van cruciaal belang bij het kopen van glas en voor het realiseren van een project achteraf. Daarom is het belangrijk dat alle afmetingen duidelijk worden doorgegeven. Indien u glas op maat wilt kopen moet u niet uit het oog verliezen dat het transport ervan moeilijk kan zijn. Glas is niet flexibel en kan dus niet zomaar in een auto getransporteerd worden. Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.




  • Dit veld is verplicht.