ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glasheldere projecten

eigen atelier in Harelbeke

Gelakt glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Gekleurd glas

Bent u op zoek naar gekleurd glas op maat? Dan bent u bij Construktglas op het juiste adres. Gekleurd glas wordt vaak gebruikt als decoratie voor interieurs. Gekleurd glas reflecteert heel sterk het licht en kan hierdoor blinkend lijken. Indien u dit glas gebruikt in één van uw leefruimtes zal het plaatst waar u het gebruikt meer opvallen.

 

Gekleurd glas keuken

Bent u van plan om gekleurd glas te gebruiken in uw keuken maar u weet niet of het veilig is? Geen probleem! U kunt gekleurd glas bestellen die hittebestendig is. Hierdoor zal het glas zich niet vervormen of breken wanneer het in de buurt van de kookplaat staat. Een gekleurde glasplaat wordt vaak gebruikt als achtergrond van het kookfornuis. 

 

Gekleurd glas douche

Gekleurd glas wordt ook heel vaak gebruikt in douches. Het kan gebruikt worden als douchewand maar dit is niet de enige toepassing. Gekleurd glas kan ook gebruikt worden in plaats van de traditionele muur tegels. Glas is heel gemakkelijk te onderhouden en water sijpelt er heel gemakkelijk van af waardoor het kalk zich minder snel kan hechten.

 

Andere toepassingen van gekleurd glas

Naast de keuken en badkamer kan gekleurd glas ook gebruikt worden in de living, als tafelblad en in alle andere leefruimtes waar we iets moeten laten opvallen. Gekleurd glas reflecteert het licht heel fel en hierdoor lijk het alsof het blinkt.

 

Gekleurd glas op maat bestellen

Gekleurd glas op maat bestellen kunt u bij Construktglas bestellen. Vooraleer een bestelling wordt geplaatst moet u zeker zijn dat u de juiste kleur kiest. Indien u hulp wenst van onze specialisten twijfel niet om ons te contacteren. Naast de kleuren zijn de juiste afmetingen van cruciaal belang indien u mat gekleurd glas op maat bestelt. U kunt de afmetingen zelf nemen maar u bent dan ook de eindverantwoordelijke. Indien u geen ervaring heeft bij het opmeten van glas, kan u altijd beroep doen op één van onze professionelen Indien u enkel glas bestelt moet u niet vergeten dat de transport ervan voorzichtig moet gebeuren. Indien u glas op maat wilt bestellen bij ons, hou dan steeds in het achterhoofd dat het transport hiervan moeilijk kan zijn Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in.  

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.