ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Gelaagd glas op maat

Heeft u gelaagd glas op maat nodig om uw project af te werken? Wij helpen graag! Construktglas is gespecialiseerd in het realiseren van glas projecten voor binnen en buiten. Wij proberen om bestellingen van gelaagd glas op maat zo snel mogelijk op te nemen. Indien u een bestelling wilt plaatsen twijfel niet om ons te contacteren op 056/70.40.00 of vul deze contactformulier in.

 

Wat is gelaagd glas?

Gelaagd glas ontstaat door verschillende glasplaten op elkaar te plaatsen. Tussen iedere plaat ligt een speciale folie. Door het glas en folie te verhitten smelten ze aan elkaar. Zo ontstaat gelaagd glas. Deze folie zorgt ervoor dat het glas niet uiteenvalt wanneer er een breuk is in het glas. Dit kan inbraken vertragen omdat het glas niet uiteenvalt. Het feit dat het niet uiteenvalt als het breekt zorgt er ook voor dat het veilig is.  Bovendien heeft gelaagd glas een hoge isolatiewaarde. Het verschil met dubbel glas is dat er tussen dubbel glas lucht of een edelgas zit en geen folie. Gelaagd glas wordt het best gebruikt voor glazen deuren of wanden, of voor extra sterke ramen.

 

Gelaagd glas op maat bestellen?

Dit kan zeker bij Construktglas! De juiste afmetingen zijn van cruciaal belang indien u gelaagd glas op maat bestelt. U kunt de afmetingen zelf nemen maar u bent dan ook de eindverantwoordelijke. Indien u geen ervaring heeft bij het opmeten van glas, kan u altijd beroep doen op één van onze professionelen Indien u enkel glas bestelt moet u niet vergeten dat de transport ervan voorzichtig moet gebeuren. Indien u glas op maat wilt bestellen bij ons, hou dan steeds in het achterhoofd dat het transport hiervan moeilijk kan zijn Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.