ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Dubbel glas op maat

Heeft u veiligheidsglas op maat van uw project nodig? Bij Construktglas helpen we u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van glas projecten zowel voor binnen als voor buiten. Vermits we alle nodige apparatuur hebben voor het snijden van glas en we mensen graag helpen proberen we ook alle bestellingen van veiligheidsglas op maat op te nemen.

 

Verschillende soorten veiligheidsglas

  1. Gehard glas ontstaat door glas te verwarmen tot 600°C vervolgens wordt deze heel snel afgekoeld. Hierdoor wordt het glas veel sterker. Bij het breken valt het glas in heel veel kleine stukjes die niet scherp zijn. Hierdoor verminderd de risico op snijwonden.
  2. Gelaagd glas bestaat uit twee of meer glazen platen tussen dewelke er telkens een kunststof folie wordt aangebracht. Dit folie voorkomt dat het glas uiteenvalt bij een breuk. Hoe meer lagen folie hoe sterker het glas. Bovendien heft gelaagd glas ook een hoge isolatiewaarde.
  3. Gehard-gelaagd glas is een combinatie van bovenstaande glassoorten. Deze is niet geschikt voor douchewanden en douchedeuren omdat schoonmaakmiddelen en de vochtigheid voor vlekken kunnen zorgen tussen de glasplaten.  

 

Veiligheidsglas op maat bestellen

Veiligheidsglas op maat bestellen? Dat kan bij Construktglas. De juiste afmetingen zijn uiterst belangrijk bij het bestellen van glas. U kunt de afmetingen zelf nemen maar u bent dan ook de eindverantwoordelijke. Indien u geen ervaring heeft in het opmeten van glas, kan u altijd beroep doen op één van onze professionelen. Indien u veiligheidsglas op maat wilt bestellen bij ons, hou dan steeds in het achterhoofd dat het transport hiervan moeilijk kan zijn Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.