ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glasheldere projecten

glazen deuren, spiegel, douchewanden, stalen deuren, …

Alle buitenschrijnwerk

Op zoek naar nieuwe ramen in aluminium, hout, pvc, …

Ruime showroom

Glazen steellook deuren, douchewanden, spiegels, tafels

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Glasheldere projecten

eigen atelier in Harelbeke

Glas op maat

maatwerk in glas en buitenschrijnwerk

Gelakt glas

Maak gerust een afspraak

Showroom met tal van glazen deuren en steellook

Glazen wanden

Functionele indeling kantoorruimte

Meer ruimte creëren

Met speciale soorten gelamineerd glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

buitenschrijnwerk

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw buitenschrijnwerkaluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc...

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc

Gekleurd glas

glasheldere projecten

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Figuurglas

Wat is figuurglas?

Figuurglas is een decoratieve beglazing. Tijdens de productie van figuurglas wordt er een versiering gewalst op warm glas, zo kunnen er tal van effecten nagebootst worden zoals zeewater, bamboe, crepi, enz. 

 

Figuurglas kleuren

Figuurglas is in 99% van de gevallen transparant. Uitzonderlijk is er ook geel figuurglas te vinden. Het figuurglas dat we aanbieden bij Construktglas is altijd transparant. Het decoratieve element in het glas creëert in iedere gebruikte ruimte een speciale sfeer.

Wij hebben verschillende soorten figuurbeglazing op stock liggen. Elke soort kan op maat gesneden worden. Neem gerust contact op met ons.

Figuurglas op maat

Bij Construktglas zijn we gespecialiseerd in alle soorten glaswerken op maat, figuurglas mag uiteraard niet ontbreken! Heeft u een idee voor uw interieur? Bijvoorbeeld een deur in figuurglas of een badkamer met figuurglas? Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren. We vinden alle glasprojecten fijn en wij helpen u graag verder!

 

Kostprijs figuurglas

Figuurglas is duurder dan gewoon glas. Een prijs plakken op 1m² figuurglas is dus geen gemakkelijke klus. De prijs is afhankelijk van project tot project. Het glas moet op maat gesneden worden en afhankelijk van wat uw wensen zijn, zullen de kosten hoger of lager liggen. Indien u meer informatie wenst over projecten in figuurglas of over prijzen, raden wij u aan om ons te contacteren. 

 

Figuurglas plaatsen?

Heeft u nog geen figuurglas? Zoals eerder vermeld, zijn we gespecialiseerd in glasprojecten. Dit betekent dat we figuurglas  plaatsen indien u dit graag wenst.

 

Figuurglas vervangen?

We kunnen u helpen! Trek enkele foto’s van uw figuurglas en kom langs of stuur ons uw foto’s door via e-mail. We nemen graag de tijd om te bekijken of ons aanbod overeenstemt met uw wensen en of we u verder kunnen helpen.

 

Figuurglas kopen of figuurglas bestellen

Zou u graag figuurglas kopen voor in uw woning? Kom dan bij ons langs, neem een kijkje in onze showroom en ontdek ons aanbod van figuurglas. Advies nodig om de beste keuze te maken? Raadpleeg onze experten voor al uw vragen omtrent figuurglas kopen!