ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Interesse in dit product?

Spiegel op maat

Bent u op zoek naar een spiegel op maat, dan bent u bij Construktglas op het juiste adres. Als specialist in maatwerk in glas leveren wij zowel deuren, badkamerwanden, ramen, trappen als volledig op maat gemaakte spiegels. Dit kunnen zowel spiegel in de badkamer, inkomhal of ergens anders in uw huis zijn. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende soorten glas waaruit de spiegel gemaakt is.

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Heldere spiegel op maat gemaakt

Op maat gemaakte spiegel in kledingzaak

Op maat gemaakte spiegel in een kledingzaak

spiegel op maat in badkamer

Spiegel op maat in toilet

Spiegel op maat in badkamer

Spiegel op maat in toilet

Spiegel op maat gemaakt in een toilet

Grijze spiegels op maat

Deze worden veelal gebruikt ter decoratie en zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik. Het is daarom ook niet aan te raden om deze in de badkamer te hangen als make-up spiegel, omdat het glas veel te donker is.

 

Confrontatiespiegels op maat

Bij Construktglas kunt u ook confrontatiespiegels bestellen. Deze spiegels worden ook wel ‘halfdoorlatende’ spiegels genoemd. Waarom worden deze confrontatiespiegels zo genoemd? Wel, de persoon die in de spiegel kijkt, ziet zowel zichzelf als hetgeen wat zich achter de spiegel bevindt. Dit is enkel mogelijk als de ruimte achter de spiegel donkerder is dan de ruimte voor de spiegel.

 

Bestellen en op maat laten maken

Spiegels op maat bestelt u eenvoudig bij Construktglas. We adviseren u om contact op te nemen met een van onze specialisten, zij helpen u graag met een persoonlijk voorstel voor uw spiegel op maat. Wenst u bijvoorbeeld een badkamerspiegel op maat, dan dient u rekening te houden met het licht, ruimte en stijl van de badkamer. Al deze factoren worden uiteraard door onze experts opgenomen in het advies omtrent welke maat, glas en prijs best passen bij uw spiegel op maat.

 

Badkamerspiegel op maat

Een badkamerspiegel gebruikt iedereen meerdere malen per dag. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van uw badkamer en de inrichting van uw huis. Daarom vinden we het belangrijk om samen met u de juiste spiegel uit te kiezen. Deze badkamerspiegel op maat kan van extra opties voorzien worden, zo kunt u bijvoorbeeld een anti-condens laag laten plaatsen over de badkamerspiegel op maat, deze laag zorgt ervoor dat de spiegel niet zal aandampt wanneer u net gedoucht heeft.

 

Prijs spiegel op maat

De prijs van een spiegel op maat, hangt af van uw wensen en het soort glas dat u kiest. Onze experts bekijken graag samen met u de mogelijkheden en geven u graag advies over de prijs van een spiegel op maat. Zo kunnen we badkamerspiegels, slaapkamerspiegel en toiletspiegels leveren in verschillende vormen, soorten en maten.