ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Dubbel glas vervangen

Wenst u dubbel glas te vervangen? Bij Construktglas bent u op het juiste adres voor vervanging van al uw glaswerk. Zo kunt u bij ons uw oude glas laten vervangen door hoogrendementsglas, maar ook uw enkel glas laten vervangen door dubbel glas. Het plaatsen van dubbel glas biedt een mooi alternatief om uw woning thermisch beter te isoleren met behoud van de bestaande ramen. Wenst u een vrijblijvende offerte, vul dan ons onderstaand contactformulier in & we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas (hr+ of hr++)

Het allereerste dubbel glas dat op de markt gebracht werd, is standaard isolerend glas met een isolatiewaarde van Ug 2.9, maar dit is al lang voorbijgestreefd. Ondertussen werden er heel wat verbeterde versies van dubbel glas uitgebracht met een hogere isolatiewaarde, zoals. hr+ 1.1 k-waarde of hr++ 1.0 k-waarde of lager want hoe lager de K-waarde / Ug-waarde hoe beter de isolatiewaarde.

 

U kunt uw huidig standaard isolerend glas door een van deze twee hoogrendementsbeglazingen, ook superisolerende beglazing genoemd, laten vervangen. In sommige gevallen kun je hiervoor zelfs een premie aanvragen bij je netbeheerder.

 

Wist u dat superisolerende beglazing (hoogrendementsglas) drie keer beter warmte vasthoudt dan gewoon dubbel glas. In vergelijking met enkel glas loopt dat zelf op tot vijf maal. Hierdoor hoeft uw verwarming minder vaak aan te staan en daalt uw energierekening. Deze investering verhoogt de waarde van uw woning en betaalt op termijn zichzelf terug!

Dubbel glas vervangen door driedubbelglas

Indien uw ramen het toelaten, kunt u uw bestaande dubbel glas laten vervangen door driedubbel glas (triple-beglazing). Dit is meestal voor nieuwbouwwoningen van toepassing, die sowieso energiezuinig gebouwd zijn. Indien u beslist om uw dubbel glas te vervangen door driedubbel glas is het belangrijk om stil te staan bij het feit of de bestaande ramen nog optimaal zijn ? Verlies ik niet te veel isolatiewaarde door slechte afdichting van ramen ? Alleen maar het dubbel glas vervangen door triple dubbel glas om energiekosten te besparen zal dan niet volstaan. Gelukkig bekijken wij met u wat de beste oplossing is.

Dubbel glas laten vervangen

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.

Een glasbreuk? Dringende herstelling nodig?

GebrokenGlas