ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

AdobeStock_203294053

Energie besparen met hoogrendementsglas of dubbel glas op maat

We draaien ondertussen allemaal de verwarming een graadje lager en doen een extra warme trui aan op koude dagen. Maar wist je dat heel wat warmte ontsnapt via deuren en ramen? Door te investeren in hoogrendementsglas ga je efficiënter om met je energie. En dat zie je op de factuur.

Memorial 2023 - Fietsrally Philippe Vandendorpe

Beste familie, vrienden, fietsliefhebbers, sympathisanten,

 

We organiseren terug onze Memorial “Philippe Vandendorpe”, dit gaat door op zondag 7 mei. Zoals jullie weten is dit in de eerste plaats om op die dag zoveel mogelijk familie, vrienden, kennissen, werknemers en zakenpartners van Philippe samen te krijgen.

 

Er wordt opnieuw een wielertoeristenpakket van 55 en 85km, een familiefietstocht (25km) en een wandeltocht (8km) met bevoorrading voorzien.

Nadien kunnen jullie in onze tent nagenieten van een deugddoende frisse pint, een streekbiertje of een lekkere aperitief. En ook zal er een foodtruck aanwezig zijn.

 

Elk jaar doneren we ook een deel van onze opbrengst aan een goed doel. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de Iron Man die doorgaat in Harelbeke op zaterdag 1 juli te steunen. Zij zetten zich in voor ‘Kom op tegen Kanker’ en wij willen hier graag ook deel van uitmaken om dit goed doel een hart onder de riem te steken.

 

Inschrijven kan nu online of door een mail te sturen naar organisatie@construktglas.be. De dag zelf kan je je ook nog inschrijven.
Wie zich op voorhand inschrijft krijgt enkele dagen voor ons evenement het GPX-bestand van onze rally doorgestuurd en ontvangt een leuke attentie!

 

Invulformulier en aanbod: 

- fietsrally leden: 5 EUR

- fietsrally niet-leden: 7 EUR

- familiefietstocht & wandeling: 20 EUR

- familiefietstocht & wandeling (kinderen): 10 EUR

 

Bedankt & tot 7 mei...
Laten we er samen een mooie en sportieve dag van maken!

 

Hartverwarmende groeten,

Connie, Nessie & Glenn, Gaelle

MemorialAff2023
Showroom2

Showroom (steellook) deuren te koop!

We hebben tal van 'showroommodellen' beschikbaar aan zeer interessante (spot)prijzen.
Levering & plaatsing inbegrepen.

Graag meer info?
Neem telefonisch contact op (056/71 60 42), per mail (info@construktglas.be) 
of via ons contactformulier.

Verrassend glas

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door de vele toepassingen en soorten glas. Van helder tot gekleurd, van doorzichtig tot spiegelend glas. De veelzijdigheid van glas zal u ongetwijfeld weten te verbazen en inspireren...

220614-Showroom-001--
Showroom2B

Virtueel showroombezoek

Had je graag een kijkje komen nemen in onze showroom maar lukt het je maar niet om eens langs te komen...? Bekijk onze showroom dan via een virtuele manier door op onderstaande link te klikken.