ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Dubbel glas op maat

Heeft u dubbel glas op maat nodig? Dan bent u bij Construktglas op het juiste adres. Bij Construktglas zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van glazen projecten. Dit doen we zowel voor interieurs als exterieurs. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze kennis van glas, snijden we ook dubbel glas op maat.

 

Nieuwe wetgeving dubbel glas 2020

Wist u dat tegen 2020 alle woningen en dus ook huurwoningen minstens dubbel glas moet hebben. Deze regel geldt voor alle belangrijke ruimtes binnen een woning. De dubbelglasverplichting geldt voor de leefruimtes, keukens, slaapkamers, en badkamers. Andere ruimtes zoals een traphall, inkomhall en gangen moeten niet voorzien worden van dubbel glas. U kan op Vlaanderen.be meer lezen over deze nieuwe wetgeving en het strafsysteem. Bent u van plan om uw enkel glas te veranderen naar dubbel glas? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

 

Wat is dubbel glas?

Dubbel glas (het woord zegt het zelf) bestaat uit twee glasplaten. Maar dubbele beglazing is iets meer dan twee glasplaten die tegen elkaar liggen. Tussen deze twee glasplaten ligt er een isolerende spouw. Deze spouwruimte wordt gevuld met droge lucht. De dikte van de spouw kan variëren tussen 6 en 20 mm. De isolatiewaarde van de dubbel glas wordt bepaald door de dikte van deze spouw. Hoe breder de spouw, hoe hoger de isolatiewaarde.

 

Voordelen dubbel glas

  • Thermische isolatie
  • Akoestische isolatie
  • Weinig condensatie

Dubbel glas op maat bestellen?

Dubbel glas op maat bestellen? Dat kan bij Construktglas. De juiste afmetingen zijn van cruciaal belang indien u dubbel glas op maat bestelt. U kunt de afmetingen zelf nemen maar u bent dan ook de eindverantwoordelijke. Indien u geen ervaring heeft bij het opmeten van glas, kan u beroep doen op één van onze professionelen. Indien u dubbel glas op maat wilt bestellen moet u altijd in het achterhoofd houden dat het transport ervan moeilijk kan zijn. Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.