ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Glas herstellen

Heeft u een glasbreuk? Wilt u dringend uw glas laten herstellen? Bij Construktglas bent u hiervoor op het juiste adres. Glasschade kan op veel verschillende manieren gebeuren en kent ook veel verschillende vormen, zoals ‘zichtbare’ glasschade of schade aan de binnenkant van het glas (blind slaan van glas). Onze specialisten komen bij u langs om de glasschade te herstellen. Wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met onze experts via onderstaand contactformulier!

Een glasbreuk? Dringende herstelling nodig?

GebrokenGlas


Ramen herstellen na inbraak

Helaas ontkomt u vaak niet aan inbraakschade wanneer er bij u thuis ingebroken wordt. De gevolgen zijn vaak zichtbaar op uw ramen of kozijnen. Op korte termijn zoekt u dan naar een noodvoorziening, zoals een tijdelijke afdichting van glas of hout als er een ruit ingeslagen is. Op lange termijn wilt u na een inbraak uw ramen herstellen. Onze specialisten bekijken samen met u de schade aan het raam en zorgen voor een op maat gemaakte oplossing omtrent het herstellen van uw ramen.

Aluminium ramen en deuren herstellen

Hebben uw ramen en deuren schade opgelopen door de wind? Of hoeven uw aluminium ramen en deuren gewoon hersteld te worden? Bij Construktglas bent u op het juiste adres. U kunt rekenen op onze specialisten om een correcte offerte op te stellen.

Houten ramen en deuren herstellen

Ook voor het herstellen van houten ramen kunt u bij ons terecht. Hout is een nobel product maar vraagt veel onderhoud. Er mag geen waterinfiltratie in uw kozijn want hierdoor kan het hout schimmelen en rotten. Houten ramen moeten ook regelmatig geverfd worden. De verf zorgt voor een extra beschermingslaag. Hierdoor zullen uw houten kozijnen langer meegaan. Wenst u uw houten ramen herstellen? Neem contact met Construktglas. Wij helpen u graag!

 

Naast aluminium en houten ramen kunnen we ook uw PVC ramen herstellen. In het algemeen worden ramen heel weinig hersteld. Maar af en toe kan er een probleem voorvallen waardoor een raam moet hersteld worden. In ieder geval kunt u altijd bij ons terecht.

Glas krassen laten verwijderen

Door de jaren heen kunnen er krassen ontstaan op uw ramen. Naast het feit dat beschadigde ramen niet aantrekkelijk ogen, kunnen beschadigingen en krassen op ramen zorgen voor problemen omtrent de isolatie van uw huis. Buiten het vervangen van uw ramen, kunt u er ook voor kiezen om uw ramen te laten herstellen, We verwijderen dan de beschadigingen. Hiervoor komt een specialist langs om samen met u te bekijken wat de beste oplossing voor uw ramen is.

Nieuwe beglazing door glasschade

Zijn uw ruiten zodanig beschadigd dat ze niet meer gerepareerd kunnen worden? Dan kiest u er best voor om nieuwe beglazing te laten plaatsen. Zo kunt u zowel het glas- als het schrijnwerk laten vervangen, maar het is natuurlijk ook een optie om enkel het glas in uw huidige ramen te vervangen. Voor beide alternatieven bent u bij de specialisten van Construktglas op het juiste adres. We leveren ramen in het beste materiaal.

Wat kost het herstellen van uw ramen?

De kosten voor het herstellen van uw ramen zijn afhankelijk van de graad van schade. Wilt u enkel het glas vervangen, dan is de investering kleiner dan bij het vervangen van het glas- en schrijnwerk. Daarnaast kunt u bij het vervangen van uw ramen in aanmerking komen voor verschillende premies. Hierdoor raden we u aan om contact op te nemen met een van onze specialisten, zij helpen u graag met een passende oplossing.