ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Enkel glas op maat bestellen

Enkel glas op maat kunt u bestellen bij Construktglas! Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van glazen projecten voor binnen en buiten.

 

Enkel glas wetgeving 2020

Vanaf 2020 zal de Vlaamse wetgeving omtrent enkel glas veranderen. Alle woningen en huurwoningen zullen minstens voorzien moeten worden van dubbel glas. Indien u van plan bent om enkel glas te plaatsen in uw leefruimte, keuken, slaapkamer of badkamer raden wij u aan om meteen dubbel glas te plaatsen. Zo voldoet u meteen aan de toekomstige normen en vermijd u onnodige strafpunten die uw woning ongeschikt kunnen maken.

 

Enkel glas op maat bestellen?

De juiste afmetingen zijn van cruciaal belang indien u enkel glas op maat bestelt. U kunt de afmetingen zelf nemen maar u bent dan ook de eindverantwoordelijke. Indien u geen ervaring heeft bij het opmeten van glas, kan u altijd beroep doen op één van onze professionelen Indien u enkel glas bestelt moet u niet vergeten dat de transport ervan voorzichtig moet gebeuren. Indien u glas op maat wilt bestellen bij ons, hou dan steeds in het achterhoofd dat het transport hiervan moeilijk kan zijn Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.