ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Glas op maat voor tafel

Bent u begonnen aan het bouwen van een eigen tafel of is uw glasplaat van uw huidige tafel gebarsten? In beide gevallen kunnen wij u bij Construktglas helpen. Wij zijn gespecialiseerd in glasprojecten voor binnen en buiten.

 

Tafelblad op maat?

Fijn dat u een glazen tafel bouwt of herstelt. Vermits alle tafels anders zijn zult u waarschijnlijk een tafelblad op maat nodig hebben. Eens u de juiste afmetingen hebt van uw tafelblad mag u ons zeker contacteren.

 

Glas op maat voor tafel bestellen?

Glas op maat voor een tafel bestellen? Dat kan bij Construktglas. De juiste afmetingen zijn uiterst belangrijk bij het bestellen van glas. U kunt de afmetingen zelf nemen maar u bent dan ook de eindverantwoordelijke. Indien u geen ervaring heeft bij het nemen van afmetingen voor glas dan kan u altijd beroep doen op één van onze professionelen. Indien u glas voor uw tafelblad op maat wilt bestellen bij ons, hou dan steeds in het achterhoofd dat het transport hiervan moeilijk kan zijn Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.