ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Interesse in dit product?

Ramen op maat

Ramen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom ook goed mogelijk dat u op zoek bent naar een raam met afwijkende afmetingen. De oplossing: Construktglas! Bekijk enkele van onze realisaties hieronder.

Ramen op maat bij New Charmy, All About Style.

Particuliere realisatie, ramen op maat.

Ramen op maat bij Europoort

Alu Schrijnwerk bij ImmoPhicon Harelbeke

Ramen op maat realisatie Vermeulen Bavikhove

Ramen op maat bij New Charmy, All About Style.

Wij zijn reeds jaar en dag gespecialiseerd in maatwerk in ramen. Voor alle soorten ramen bieden wij een op maat gemaakte oplossing, waaronder:

-          PVC ramen op maat

-          Aluminium ramen op maat

Zo kunt u de kleur, afwerking en type profielen zelf kiezen vanaf het moment dat u gaat voor een maatoplossing.

 

Verschillende soorten ramen op maat

Bij Construktglas kunt u kiezen tussen verschillende soorten ramen. Zo heeft u de keuze uit een vast raam, kiep-raam (ook wel valraam genoemd), draai-kiepraam of een schuifraam. Zo kunt u het raam op verschillende manieren openen, afhankelijk van hoeveel frisse lucht u in huis wilt binnenlaten.

 

Materiaal van de ramen

Daarnaast is het materiaal natuurlijk van belang. PVC ramen worden over het algemeen het meest gebruikt. PVC ramen zijn kunststof ramen, die door haar materiaal ook het scherpst geprijsd zijn. Daarnaast hebben PVC ramen een hoge isolatiewaarde en een lange levensduur. Aluminium ramen zijn een klasse duurder. Men kiest voor aluminium ramen omwille van de stevigheid, isolatiewaarde en onderhoudsarme karakter maar ook bij ramen met grote afmetingen zijn aluminium ramen de geschikte oplossing.

 

Beglazing van uw raam op maat

Bij het kiezen voor ramen op maat, is de keuze van beglazing belangrijk. Zo kunt u kiezen voor dubbele glazen ramen op maat, maar ook voor driedubbel glas of veiligheidsglas. De keuze van het soort glas heeft invloed op zowel de isolatie als op het uiterlijk van de ramen. Samen met u kijken we naar de meest ideale oplossing voor uw ramen op maat!

 

Ramen op maat prijzen

De prijs van een raam op maat is moeilijk te bepalen. De prijs van de montage is afhankelijk van project tot project. Indien u meer informatie wenst over de prijzen, twijfel niet om ons te contacteren of kom eens langs in onze showroom te Harelbeke.

 

Ramen op maat bestellen

Bent u van plan om ramen op maat te bestellen? Wij luisteren graag naar uw project! Aarzel niet om ons te contacteren. Wij begeleiden u graag stap voor stap naar een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Bezoek vrijblijvend onze toonzaal in Harelbeke.