ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Ramen op maat

Ramen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom ook goed mogelijk dat u op zoek bent naar een raam met afwijkende afmetingen. De oplossing: Construktglas! Bekijk enkele van onze realisaties hieronder.

Ramen op maat bij New Charmy, All About Style.

Particuliere realisatie, ramen op maat.

Ramen op maat bij Europoort

Alu Schrijnwerk bij ImmoPhicon Harelbeke

Ramen op maat realisatie Vermeulen Bavikhove

Ramen op maat bij New Charmy, All About Style.

Wij zijn reeds jaar en dag gespecialiseerd in maatwerk in ramen. Voor alle soorten ramen bieden wij een op maat gemaakte oplossing, waaronder:

 

-          PVC ramen op maat

-          Aluminium ramen op maat

Zo kunt u de kleur, afwerking en type profielen zelf kiezen vanaf het moment dat u gaat voor een maatoplossing.

 

Verschillende soorten ramen op maat

Bij Construktglas kunt u kiezen tussen verschillende soorten ramen. Zo heeft u de keuze uit een vast raam, kiep-raam (ook wel valraam genoemd), draai-kiepraam of een schuifraam. Zo kunt u het raam op verschillende manieren openen, afhankelijk van hoeveel frisse lucht u in huis wilt binnenlaten.

 

Materiaal van de ramen

Daarnaast is het materiaal natuurlijk van belang. PVC ramen worden over het algemeen het meest gebruikt. PVC ramen zijn kunststof ramen, die door haar materiaal ook het scherpst geprijsd zijn. Daarnaast hebben PVC ramen een hoge isolatiewaarde en een lange levensduur. Aluminium ramen zijn een klasse duurder. Men kiest voor aluminium ramen omwille van de stevigheid, isolatiewaarde en onderhoudsarme karakter maar ook bij ramen met grote afmetingen zijn aluminium ramen de geschikte oplossing.

 

Beglazing van uw raam op maat

Bij het kiezen voor ramen op maat, is de keuze van beglazing belangrijk. Zo kunt u kiezen voor dubbele glazen ramen op maat, maar ook voor driedubbel glas of veiligheidsglas. De keuze van het soort glas heeft invloed op zowel de isolatie als op het uiterlijk van de ramen. Samen met u kijken we naar de meest ideale oplossing voor uw ramen op maat!