ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Interesse in dit product?

Glazen wanden

Glazen wanden worden steeds populairder. Dankzij hun helderheid kunt u op een stijlvolle manier grote ruimtes van elkaar scheiden en verliest u niets van het gevoel van een open ruimte. Met andere woorden heeft u nog steeds het gevoel dat een ruimte met een scheidingswand één grote ruimte is. Dit heeft te maken met de lichtinval die hetzelfde blijft wanneer u met heldere glas werkt.

 

 

Bovendien is glas ook isolerend waardoor u met minder warmteverlies kunt genieten van uw volledige ruimte. Dit zijn de redenen waarom glazen wanden zo populair zijn. Bij Construktglas weten we dat er eindeloze mogelijkheden zijn met glazen wanden. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor heldere glas maar natuurlijk kan het ook anders!

Glazen vouwwand in helder glas

Glazen wand in helder glas

Glazen wand met zandstraalmotief

Glazen wand met zandstraalmotief

Glazen wand in thela glas

Glazen wand in geprint glas met zwartgelakt beslag

Glazen wand in helder glas

Terrasafscheiding in klaar glas

Afscheiding in klaar glas in een wachtzaal

realisatie glazen wand + deuren met zandstraalmotief in vergaderruimte

Glazen schuifwand - ideaal systeem voor terrasafsluiting

Glazen schuifwand - ideaal systeem voor terrasafsluiting

Glazen schuifwand - ideaal systeem voor terrasafsluiting

Glazen schuifwand - ideaal systeem voor terrasafsluiting

Terrasafsluiting in glas

Glazen kantoorwanden

Wanneer glazen wanden in kantoren gebruikt worden, wordt dat vaak gedaan om één grote ruimte in verschillende kantoorruimtes op te delen. Het doel van glazen kantoorwanden is ervoor zorgen dat het geluid goed gedempt wordt. Op die manier worden collega’s niet gestoord en belangrijke gesprekken niet afgeluisterd. U kunt bij ons terecht voor zowel heldere als andere types glazen kantoorwanden.

 

Wanneer u kiest om glazen wanden te gebruiken als scheidingswand, zult u in de meeste gevallen ook een bijhorende glazen deur nodig hebben. Natuurlijk zorgen we ook voor die bijpassende glazen deur.

 

Heeft u interesse in glazen kantoorwanden van Construktglas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Glazen wanden in woningen

Het voordeel van glazen wanden is dat u er heel creatief mee kan omgaan waardoor er een waaier aan mogelijkheden ontstaat voor uw woning.

Glazen wanden worden vaak gebruikt voor:

·         Badkamer en douchewanden

·         Balustrades voor trappen

·         Scheidingswand tussen twee ruimtes

Wanneer u kiest om glazen wanden te gebruiken als scheidingswand, zult u in de meeste gevallen ook een bijhorende glazen deur nodig hebben. Deze zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar.

 

Heeft u leuke ideeën voor een project binnen uw woning? Twijfel niet om ons te contacteren. We kunnen u gemakkelijk begeleiden en adviseren!

 

Glazen wanden voor buiten

Glazen wanden worden ook veel buiten gebruikt. Voor outdoor projecten gebruiken we veilig en sterk glas zodat een bal, tak of wind de constructies niet kan breken.

De voornaamste toepassingen van glazen wanden voor buiten zijn:

    -    Glazen veranda’s

    -    Balustrade voor een balkon

    -    Scheidingswand voor een terras

 

Glazen wanden voor buiten

  • Al 30 jaar professioneel advies.
  • Uitstekende service omdat ieder project, groot of klein, even belangrijk voor ons is en wij voor onze klanten steeds proberen het onderste uit de kan te halen.
  • Alle glaswerken zijn op maat.