ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Meer ruimte creëren

Met speciale soorten gelamineerd glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Gehard glas op maat

Ja, dat kan bij Construktglas! Indien u gehard glas op maat nodig heeft dan helpen wij u graag.

 

Wat is gehard glas?

Gehard glas is heel populair dankzij de hoge veiligheid die hij biedt. Gehard glas ontstaat door een proces waarbij het glas tot op 600°C wordt verhit en vervolgens heel snel wordt afgekoeld. Hierdoor wordt het glas veel sterker dan normaal glas.

 

Waarom is gehard glas veilig?

Bij het breken zullen er heel veel kleine glasdeeltjes losbreken en afvallen. Maar deze glasdeeltjes zijn onscherp waardoor de kans op snijwonden heel klein is. Maar om eerlijk te zijn, laat ons hopen dat dit niet gebeurd. Gehard glas wordt veel gebruikt als glazen douchewanden, glazen deuren, glazen wanden, enz.

 

Gehard glas op maat bestellen

De juiste afmetingen zijn van cruciaal belang voor het bestellen van glas op maat en voor het uitvoeren van een project in glas. Daarom is het belangrijk dat alle afmetingen duidelijk worden doorgegeven. Indien u gehard glas op maat bestelt moet u niet uit het oog verliezen dat het transport ervan moeilijk kan zijn. Gehard glas is niet flexibel en kan dus niet zomaar in een auto gezet worden. Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis.

Indien u gehard glas op maat nodig heeft twijfel niet om ons te contacteren 056/70.60.42 of vult u dit contactformulier in. Samen zullen we bepalen of uw project realiseerbaar is met onze samenwerking.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.