ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Ramen herstellen

Naast het vervangen van ramen of het op maat laten maken van uw kozijn, kunt u bij Construktglas uw ramen laten herstellen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw ramen wilt laten herstellen door een specialist.

Ik wens een vrijblijvende offerte of een glasbreuk in te dienen

Ramen herstellen na inbraak

Helaas ontkomt u niet aan inbraakschade wanneer er bij u thuis wordt ingebroken. De gevolgen zijn over het algemeen altijd zichtbaar op uw ramen of kozijnen. Op korte termijn zoekt u dan naar een noodvoorziening, zoals een tijdelijke afdichting van glas of van hout als er een ruit is ingeslagen. Echter, op de lange termijn wilt u dat uw ramen hersteld worden. Onze specialisten bekijken samen met u de schade aan het raam en zorgen voor een op maat gemaakte oplossing voor het herstellen van uw ramen.

Glas krassen laten verwijderen

Door de jaren heen kunnen er krassen ontstaan op uw ramen. Beschadigingen en krassen op de ramen kunnen zowel voor het oog als voor de isolatie van uw huis zorgen voor problemen. Naast het laten vervangen van uw ramen, kunt u er dus ook voor kiezen om uw ramen te herstellen door beschadigingen te laten verwijderen. Ook hiervoor laten we een specialist langskomen die samen met u kijkt naar de beste oplossing voor uw ramen.

Nieuwe beglazing door glasschade

Enkel glas laten vervangen

Zijn uw ruiten dermate zwaar beschadigd dat deze niet meer gerepareerd kunnen worden, dan moet u ervoor kiezen op nieuwe beglazing te laten plaatsen. Zo kunt u kiezen om zowel het glas als het schrijnwerk te laten vervangen, maar kunt u ook enkel het glas in de bestaande ramen laten vervangen. Voor beide oplossingen bent u bij de specialisten van Construktglas op het juiste adres. Wij leveren ramen in het beste materiaal, PVC of aluminium.

Wat kost het herstellen van uw ramen?

De kosten voor het herstellen van uw ramen zijn afhankelijk van de schade. Bij enkel het vervangen van het glas, moet u denken aan een kleinere investering dan bij het vervangen van zowel het glas als het schrijnwerk. Daarnaast kunt u bij het vervangen van uw ramen in aanmerking komen voor verschillende premies. Hierdoor raden we u aan om contact op te nemen met één van onze specialisten, die u kunnen helpen met een passende oplossing.