ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Ramen herstellen

Naast het vervangen van ramen of het op maat laten maken van uw kozijn, kunt u bij Construktglas uw ramen laten herstellen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw ramen wilt laten herstellen door een specialist.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.

Ramen herstellen na inbraak

Helaas ontkomt u vaak niet aan inbraakschade wanneer er bij u thuis  ingebroken wordt. De gevolgen zijn vaak zichtbaar op uw ramen of kozijnen. Op korte termijn zoekt u dan naar een noodvoorziening, zoals een tijdelijke afdichting van glas of hout als er een ruit ingeslagen is. Natuurlijk wilt u op de lange termijn dat uw ramen hersteld worden. Onze specialisten bekijken samen met u de schade aan het raam en zorgen voor een op maat gemaakte oplossing omtrent het herstellen van uw ramen.

Glas krassen laten verwijderen

Door de jaren heen kunnen er krassen ontstaan op uw ramen. Naast het feit dat beschadigde ramen niet aantrekkelijk ogen, kunnen beschadigingen en krassen op ramen zorgen voor problemen omtrent de isolatie van uw huis. Buiten het vervangen van uw ramen, kunt u er ook voor kiezen om uw ramen te laten herstellen, we verwijderen dan de beschadigingen. Hiervoor komt een specialist langs om samen met u te bekijken wat de beste oplossing voor uw ramen is.

Nieuwe beglazing door glasschade

Enkel glas laten vervangen

Zijn uw ruiten zodanig beschadigd dat ze niet meer gerepareerd kunnen worden? Dan kiest u er best voor om nieuwe beglazing te laten plaatsen. Zo kunt u zowel het glas- als het schrijnwerk laten vervangen, maar het is natuurlijk ook een optie om enkel het glas in uw huidige ramen te vervangen. Voor beide alternatieven bent u bij de specialisten van Construktglas op het juiste adres. We leveren ramen in het beste materiaal.

Wat kost het herstellen van uw ramen?

De kosten voor het herstellen van uw ramen zijn afhankelijk van de graad van schade. Wilt u enkel het glas vervangen, dan is de investering kleiner dan bij het vervangen van het glas- en schrijnwerk. Daarnaast kunt u bij het vervangen van uw ramen in aanmerking komen voor verschillende premies. Hierdoor raden we u aan om contact op te nemen met een van onze specialisten, zij helpen u graag met een passende oplossing.