ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glas op maat

maatwerk in glas en buitenschrijnwerk

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Mat glas op maat

Heeft u mat glas op maat of melkglas nodig om uw project af te werken? Wij helpen u graag! Construktglas is gespecialiseerd in het realiseren van glas projecten voor binnen en buiten. Indien u een bestelling wilt plaatsen twijfel niet om ons te contacteren op 056/70.40.00 of vul deze contactformulier in.

 

Mogelijkheden mat glas

Mat glas kan in veel ruimtes gebruikt worden als stijlkenmerk of voor de privacy. Denk maar aan de irritatie binnen glurende voorbijgangers of kantoorruimtes die lijken op aquariums omdat er geen mat glas wordt gebruikt. Bovendien heeft mat glas een moderne uitstraling en kan het uw interieur echt verrijken. In de keuken en badkamer kunnen elementen verwerkt in mat glas voor een heel leuke en eigentijdse sfeer zorgen.

 

Hoe wordt mat glas gemaakt?

Mat glas wordt gemaakt door het glas te slijpen of er een zuur over te gieten. Hierdoor wordt het licht dat er opvalt verstrooid. De hoeveelheid licht die wordt doorgelaten blijft hetzelfde waardoor u net evenveel licht heeft dan wanneer u normaal glas zou gebruikt hebben. Een goedkopere manier om het mat glas-effect na te bootsen is door een matte glasfolie op het glas te plakken. Dit is geen langdurige oplossing en de matte glasfolie zal zich snel uitkleven indien het in contact komt met water.

 

Mat glas op maat bestellen

Mat glas op maat bestellen kan zeker bij Construktglas. U kunt de afmetingen zelf nemen maar u bent dan ook de eindverantwoordelijke. Indien u geen ervaring heeft bij het opmeten van glas, kan u altijd beroep doen op één van onze professionelen Indien u enkel glas bestelt moet u niet vergeten dat de transport ervan voorzichtig moet gebeuren. Indien u glas op maat wilt bestellen bij ons, hou dan steeds in het achterhoofd dat het transport hiervan moeilijk kan zijn Afhankelijk van de regio waar u woont, kunnen uw glasplaten geleverd worden aan huis. Contacteer ons op 056/71.60.42 of vul ons contactformulier in.

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen.
  • Dit veld is verplicht.