ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Interesse in dit product?

Glazen douchedeuren op maat

Naast glazen deuren, biedt Construktglas tal van opties van op maat gemaakte douchedeuren in uw badkamer. Afhankelijk van de grootte van uw douche, zorgen wij voor een douchedeur op maat van bijvoorbeeld 90, 80, 70 of 60 cm.

Douchedeur in acide glas

Douchegeheel in klaar glas

Glazen douchedeur in grijs glas met zwartgelakte scharnieren

Douchedeur en vast paneel in klaar glas op bad

Afsluiting in klaar glas voor sauna

Douchedeur in klaar glas

Aflsuiting in klaar glas voor sauna

Glazen douchedeur op maat gemaakt

Dubbele douchedeur

Glazen douchedeur met vast paneel

Douchedeurtje met handdoekdrager en vast paneel op bad

Douchegeheel in Digital Artlite (geprint glas) en chroom beslag

Douchegeheel op maat

Douchedeuren in verschillende soorten glas

Als glasexpert, biedt Construktglas een ruim assortiment in verschillende soorten glas die gebruikt kunnen worden voor uw douchedeur. Afhankelijk van uw wensen en het licht en ruimte in uw badkamer, vertellen onze experts welk glas het best past in  

uw badkamer. Zo hebben we glazen douchedeuren van helder glas, maar kunt u ook kiezen voor douchedeuren met andere tinten glas, zoals gezandstraald glas, mat glas, kalkwerend glas, grijs glas, brons glas… Ook beschikken we over veel verschillende soorten douchedeuren.

 

Verschillende types douchedeuren

Een op maat gemaakte glasoplossing biedt ook veel mogelijkheden in het soort douchedeur. Zo hebben we glazen douchedeuren met scharnieren, maar ook glazen schuifdeuren voor in uw douche. Heeft u een brede douche en wilt u naast een deur een smalle glasplaat aan de voorkant, dan kunt u kiezen voor een glazen douchedeur met zijpaneel. Wilt u een douchedeur plaatsen op de badrand, dan bieden wij een oplossing op maat voor uw glazen douchedeur. Daarnaast bieden we glazen pendeldeuren en glazen draaideuren om uw douche compleet te maken.

 

Douchedeuren op maat bij Construktglas

Zoals u kunt zien en lezen, bestaan er talloze mogelijkheden om uw douche compleet te maken met een douchedeur op maat. Welke mogelijkheid u kiest, hangt af van uw budget, de ruimte en uiteraard uw wensen. Onze experts zoeken samen met u een op maat gemaakte oplossing voor uw douchedeur. Bekijk onze realisaties of breng een bezoek aan onze vernieuwde showroom!