ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg
ConstruktglasLogo-.svg

Dringende herstelling nodig?

Ramen vervangen

Het vervangen van ramen kan vele redenen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld niet meer tevreden zijn met de stijl van de kozijnen, maar ook de kwaliteit van het glas kan een reden zijn om van ramen te vervangen. Wanneer uw woning niet namelijk niet goed geïsoleerd is, ligt het probleem vaak bij de ramen. Het besparen op energiekosten kan hierdoor een reden zijn voor het vervangen van uw ramen.

Ik wens een vrijblijvende offerte of een glasbreuk in te dienen

Beschadigde ramen vervangen

Naast het vernieuwen van uw ramen, kan het ook zijn dat u een glasbreuk heeft opgelopen. Hierdoor dient het glas in de ramen onmiddellijk bewerkt of vervangen te worden. Dit gaat namelijk ten koste van zowel de uitstraling als de isolatie van de ramen. Bij Construktglas bent u op het juiste adres voor een dringende glasherstelling. Zo kunnen het glas vervangen in de bestaande ramen, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen bent u bij ons op het juiste adres.

Ramen van enkel en dubbel glas vervangen

In uw woning kan veel warmte verloren gaan via de ramen. Vooral wanneer uw ramen nog enkel glas hebben, kan dit een behoorlijke impact hebben op de isolatie van uw huis. De keuze om uw raam te laten vervangen door hoogrendementsglas zal zorgen voor een behoorlijke besparing op de energierekening. Onze specialisten zoeken samen met u uit of het vervangen van het glas zelf de beste oplossing is, of dat u beter ervoor kiest om ook het schrijnwerk te vervangen.

Subsidies en premies voor het vervangen van ramen

U kunt in aanmerking komen voor premies bij het vervangen van uw ramen. Als u bijvoorbeeld zowel het glas als het schrijnwerk vervangt in een woning die minstens 30 jaar oud is, komt u in aanmerking voor een renovatiepremie. Deze premie zorgt voor een forse besparing op uw investering, waardoor de terugverdientijd flink verkort kan worden. Dit maakt het aantrekkelijker om uw ramen te vervangen. Ook kunt u in aanmerking komen voor een verbeteringspremie, die gelijkstaat aan een kleinere investering bij een woning die minstens 25 jaar oud is.

Enkel glas laten vervangen