ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glasheldere projecten

glazen deuren, spiegel, douchewanden, stalen deuren, …

Alle buitenschrijnwerk

Op zoek naar nieuwe ramen in aluminium, hout, pvc, …

Ruime showroom

Glazen steellook deuren, douchewanden, spiegels, tafels

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Glasheldere projecten

eigen atelier in Harelbeke

Glas op maat

maatwerk in glas en buitenschrijnwerk

Gelakt glas

Maak gerust een afspraak

Showroom met tal van glazen deuren en steellook

Glazen wanden

Functionele indeling kantoorruimte

Meer ruimte creëren

Met speciale soorten gelamineerd glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

buitenschrijnwerk

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw buitenschrijnwerkaluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc...

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc

Gekleurd glas

glasheldere projecten

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Verrassend glas

Glas: Het onderschatte element dat jouw woning transformeert!
Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door de vele toepassingen en soorten glas. Van helder tot gekleurd, van doorzichtig tot spiegelend glas. De veelzijdigheid van glas zal u ongetwijfeld weten te verbazen en inspireren...

I
nspiratie nodig?

Wanneer we denken aan de inrichting van ons huis, denken we niet altijd meteen aan glas. Maar wat als we je vertellen dat dit materiaal de sleutel kan zijn tot een verrassende transformatie van jouw leefruimte?

Glas wordt vaak geassocieerd met functionaliteit - denk aan ramen, deuren en spiegels. Maar de mogelijkheden van glas strekken zich verder uit dan deze conventionele toepassingen. Het kan de sfeer, stijl en zelfs het gevoel van ruimte in jouw huis veranderen op manieren die je misschien niet had verwacht.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van glas en geef jouw huis een onverwachte, maar welkome upgrade

Lichtspel en Ruimtelijkheid

Een van de meest verrassende aspecten van glas is de capaciteit om licht te manipuleren. Glazen wanden, deuren of zelfs meubels reflecteren en verspreiden natuurlijk licht, waardoor een gevoel van ruimte en helderheid ontstaat. Dit kan vooral in kleinere ruimtes een wereld van verschil maken.
 

Esthetiek en Design

Glas is een veelzijdig materiaal dat zich naadloos aanpast aan diverse interieurstijlen. Denk aan eigentijdse glazen tafelbladen, verfijnde glazen balustrades of zelfs kunstzinnige glas-in-loodramen. De esthetische mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen een uniek karakter toevoegen aan elke kamer.

Privacy met een twist

Verrassend genoeg biedt glas ook privacyopties. Van matte en geëtste glassoorten tot slimme schakelbare glazen oppervlakken die van doorzichtig naar ondoorzichtig gaan met een druk op de knop. Zo behoud je transparantie wanneer gewenst en creëer je privacy wanneer nodig.
 

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Moderne glasinnovaties zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn bestand tegen slijtage, gemakkelijk schoon te maken en behouden hun glans en kwaliteit door de jaren heen.
 

Artistieke uitspattingen

Glas is een medium dat de verbeelding voedt. Van gepersonaliseerde glas-in-loodramen tot unieke glasmozaïeken, het biedt een uitlaatklep voor artistieke expressie in jouw huis.
 

Het is tijd om het potentieel van glas in jouw woning te heroverwegen. Door te denken buiten de traditionele toepassingen, open je de deur naar een wereld van verrassingen en mogelijkheden die jouw huis kunnen transformeren in een ruimte van verfijning, stijl en functionaliteit. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van glas en geef jouw huis een onverwachte, maar welkome upgrade.