ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glasheldere projecten

glazen deuren, spiegel, douchewanden, stalen deuren, …

Alle buitenschrijnwerk

Op zoek naar nieuwe ramen in aluminium, hout, pvc, …

Ruime showroom

Glazen steellook deuren, douchewanden, spiegels, tafels

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Glasheldere projecten

eigen atelier in Harelbeke

Glas op maat

maatwerk in glas en buitenschrijnwerk

Gelakt glas

Maak gerust een afspraak

Showroom met tal van glazen deuren en steellook

Glazen wanden

Functionele indeling kantoorruimte

Meer ruimte creëren

Met speciale soorten gelamineerd glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

buitenschrijnwerk

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw buitenschrijnwerkaluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc...

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc

Gekleurd glas

glasheldere projecten

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Construktglas streeft naar esthetiek en functionaliteit voor jouw kantoor

Construktglas is een koploper op het gebied van 'op maat gemaakt glas' en biedt oplossingen die de moderne kantooromgeving transformeren. Onze glazen wanden zijn ontworpen om de grenzen van ruimtelijkheid te doorbreken en tegelijkertijd connectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Onze focus ligt op natuurlijk licht.

Met een focus op natuurlijk licht brengen onze glazen wanden een overvloed aan daglicht in de ruimte, waardoor een sfeer van openheid en welzijn ontstaat. Door transparantie te combineren met geluidsisolatie bieden we een evenwicht tussen privacy en verbondenheid, waardoor teams beter kunnen samenwerken zonder afleiding.
 

Duurzaamheid van glas?
 

Construktglas streeft naar esthetiek en functionaliteit. Onze oplossingen zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook aanpasbaar aan verschillende ontwerpstijlen en evoluerende kantoorlay-outs. Bovendien is ons glas duurzaam en energie-efficiënt, waardoor het een verantwoorde keuze is voor moderne kantoren.

 

Met onze focus op maatwerk kunnen we voldoen aan de unieke behoeften van elk kantoorproject. Van flexibele en verplaatsbare glazen wanden tot geluidsdichte vergaderruimtes, Contruktglas biedt oplossingen die de standaard van kantoorruimten verhogen.

Ontdek hoe Construktglas uw kantooromgeving kan transformeren met onze hoogwaardige op maat gemaakte glasoplossingen die innovatie en functionaliteit combineren.

Met een focus op natuurlijk licht brengen onze glazen wanden een overvloed aan daglicht in de ruimte, waardoor een sfeer van openheid en welzijn ontstaat.

Glazen wanden bieden verschillende voordelen in kantoorgebouwen
 

 1. Natuurlijk licht: Glazen wanden laten natuurlijk licht gemakkelijker door dan traditionele muren. Dit helpt de algehele sfeer te verbeteren en kan zelfs de productiviteit en het welzijn van werknemers bevorderen.
   

 2. Ruimtelijkheid: Het gebruik van glazen wanden kan de illusie van meer ruimte creëren, omdat ze de ruimte open laten en zichtlijnen mogelijk maken die anders worden belemmerd door solide muren.
   

 3. Transparantie en connectiviteit: Glazen wanden maken communicatie gemakkelijker. Werknemers kunnen elkaar zien, wat kan leiden tot meer samenwerking en een gevoel van verbondenheid binnen het kantoor.
   

 4. Esthetiek: Glazen wanden kunnen een modern en elegant uiterlijk aan een kantoorruimte geven. Ze zijn ook veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende ontwerpstijlen.
   

 5. Akoestiek: Hoewel glas transparant is, kunnen speciale soorten gelamineerd glas geluidsisolatie bieden, waardoor geluidsoverdracht tussen ruimtes wordt verminderd terwijl het visuele contact behouden blijft.
   

 6. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Glazen wanden zijn vaak modulair en kunnen gemakkelijker worden verplaatst of aangepast aan veranderende kantoorlay-outs of behoeften van het bedrijf.
   

 7. Duurzaamheid: Afhankelijk van het type glas kan het duurzaam zijn en een langere levensduur hebben dan traditionele muren. Bovendien kan het helpen bij het behoud van energie door het maximaliseren van natuurlijk licht.

Het aspect van privacy kan worden aangepakt door slim ontwerp en strategische plaatsing van de glazen wanden. Het onderhoud van glazen oppervlakken kan worden vereenvoudigd met de juiste behandelingen en technologieën die vlekken en vuil minimaliseren. En hoewel er kostenoverwegingen zijn, is het belangrijk om de duurzaamheid, het welzijn van werknemers en de langdurige voordelen van glazen wanden in overweging te nemen bij het nemen van deze beslissing voor jouw kantooromgeving.