ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glasheldere projecten

glazen deuren, spiegel, douchewanden, stalen deuren, …

Alle buitenschrijnwerk

Op zoek naar nieuwe ramen in aluminium, hout, pvc, …

Ruime showroom

Glazen steellook deuren, douchewanden, spiegels, tafels

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Glasheldere projecten

eigen atelier in Harelbeke

Glas op maat

maatwerk in glas en buitenschrijnwerk

Gelakt glas

Maak gerust een afspraak

Showroom met tal van glazen deuren en steellook

Glazen wanden

Functionele indeling kantoorruimte

Meer ruimte creëren

Met speciale soorten gelamineerd glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

buitenschrijnwerk

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw buitenschrijnwerkaluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc...

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc

Gekleurd glas

glasheldere projecten

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Verbouwpremie voor ramen en deuren

Premie van 16 EUR per m² voor het plaatsen van hoogrendementsglas (of 35/50% van het factuurbedrag voor aanvragen tot eind 2024 (ipv 2023 - beslissing Vlaamse Regering septemberverklaring van 25/09/2023) (25%/35% bij aanvraag vanaf 2025), waarbij voldaan is aan ventilatie-eisen, afhankelijk van het inkomen)(U-waarde 1,0 of beter). Werken uitgevoerd door een aannemer. Verhoging mogelijk voor klanten die beschikken over uitsluitend nachttarief.

 

Sinds 1 juli 2022 is deze premie een onderdeel geworden van Mijn VerbouwPremie, de samenvoeging van de renovatiepremie van Wonen-Vlaanderen en de meeste premies van Fluvius. Mijn VerbouwPremie kan aangevraagd worden vanaf 1 oktober 2022.

 

Klik hier voor meer info

Premies vragen bepaalde voorwaarden, zoals het gebruik van gecertificeerde producten of het laten uitvoeren van de renovatie door erkende vakmensen.

Maximaliseer jouw woningrenovatie: Alles wat je moet weten over verbouwpremies voor ramen en deuren.
 

Een huis renoveren brengt niet alleen een frisse uitstraling met zich mee, maar kan ook bijdragen aan energiebesparing en comfortverbetering. In dit kader bieden verbouwpremies voor ramen en deuren een uitstekende kans om jouw renovatieprojecten financieel aantrekkelijker te maken. Laten we duiken in wat deze premies inhouden en hoe ze jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw huis.
 

Wat zijn Verbouwpremies voor Ramen en Deuren?
 

Verbouwpremies zijn financiële stimulansen die worden aangeboden door overheidsinstanties of energiebedrijven om huiseigenaren aan te moedigen energie-efficiënte maatregelen te nemen bij renovaties. In het geval van ramen en deuren kunnen deze premies betrekking hebben op de installatie van isolerende beglazing, energiezuinige ramen en deuren, of zelfs op de verbetering van de thermische prestaties van bestaande ramen en deuren.

Voordelen van het gebruiken van verbouwpremies.
 

Financiële ondersteuning:
Het ontvangen van een premie kan een aanzienlijk verschil maken in het totale kostenplaatje van jouw renovatieproject. Het verlaagt de initiële investering, waardoor de drempel om energiezuinige keuzes te maken lager wordt.

Energie-efficiëntie:
Het installeren van energiezuinige ramen en deuren helpt de warmte binnen te houden tijdens de winter en buiten te houden tijdens de zomer. Dit resulteert in lagere energiekosten en draagt bij aan een milieuvriendelijker huis.
 

Comfort en waardeverhoging: Goede isolatie verhoogt het comfortniveau in huis door temperatuurverschillen te verminderen en geluidsoverdracht te beperken. Het kan ook de waarde van jouw huis verhogen, wat gunstig kan zijn als je in de toekomst wilt verkopen.
 

Hoe krijg je toegang tot deze premies?

Elke regio of land heeft zijn eigen regelingen voor verbouwpremies, dus het is essentieel om te onderzoeken welke specifiek beschikbaar zijn voor jouw locatie en renovatieplannen. Meestal vereisen deze premies dat je aan bepaalde voorwaarden voldoet, zoals het gebruik van gecertificeerde producten of het laten uitvoeren van de renovatie door erkende vakmensen.
 

Conclusie

Het benutten van verbouwpremies voor ramen en deuren is een slimme zet voor huiseigenaren die hun huis willen renoveren met het oog op energie-efficiëntie en comfortverbetering. Door deze financiële ondersteuning te benutten, kun je niet alleen de kosten van jouw renovatie verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere en comfortabelere leefomgeving voor jou en jouw gezin.

Informeer jezelf grondig over de beschikbare premies in jouw regio en maak gebruik van deze waardevolle ondersteuning bij jouw volgende renovatieproject voor ramen en deuren!